Go to Top

Diensten

Sales workshop
Sales workshop
Inspirerende presentatie
Inspirerende presentatie
Advies & Coaching
Advies & Coaching

 

DEZE WEBSITE IS “UNDER CONSTRUCTION”.

Waar heeft u behoefte aan?
Afhankelijk van uw behoefte kan Stefan u verschillende diensten aan bieden. In een eerste kennismaking kan snel bekeken worden welke behoeften er zijn om dan te bepalen wat het vervolgtraject zal zijn.

Stefan van Happen biedt de volgende diensten aan:

Sales trainingen met open inschrijving en in company sales trainingen. Om het leereffect zo groot mogelijk te maken kiest Stefan er voor om korte trainingssessie te hebben die over meerdere dagen verspreid zijn. Vaak zit hier een paar weken tussen zodat de deelnemers in die tijd aan de slag kunnen met het geleerde.  Dit werkt beter dan bijvoorbeeld één hele lange trainingsdag.
Meer informatie over Sales trainingen vind u op de sales trainingen pagina

Geen Korting geven - Toch verkopen (stefanvanhappen.nl)
Inspiratie speech op sales vlak. Als gepassioneerd spreker kan Stefan op het sales vlak veel inspiratie bieden. Hij biedt speeches van verschillende lengtes. Dit kan voor een netwerkbijeenkomst bijvoorbeeld vanaf ongeveer tien minuten tot een half uur zijn. Maar ook een inspirerende speech voor (alle) commerciële medewerkers van één a twee uur is mogelijk.

Advies.  Door zijn ervaringen en heldere kijk is Stefan in staat om advies te geven bij lastig verlopende verkoopgesprekken.  Met name prijs discussies en bezwaren daar weet Stefan goed mee om te gaan. Daarnaast weet hij heel goed de pijn van een klant bloot te leggen. Stefan zal het niet nalaten indien dit gewenst is om ook namens een opdrachtgever richting haar klanten te gaan in een verkooptraject.

Coaching.  Zowel op de achtergrond als op de voorgrond (meegaan naar uw klant), kan Stefan prima coachend commerciële mensen vooruit helpen. Het doel hierbij is dat commerciële mensen zo snel mogelijk op een zeer effectieve manier sales gesprekken kunnen voeren.  Coaching kan ook aangeboden worden als vervolg op een sales training.

Als u één van bovenstaande diensten wil of er meer informatie over wil neem dan contact op met Stefan van Happen. Heeft u behoefte aan een andere oplossing, neem dan ook contact op met Stefan. Hij zal dan bekijken of hij op een andere manier kan helpen.