Go to Top

Diensten

Sales workshop
Sales workshop
Inspirerende presentatie
Inspirerende presentatie


Waar heb jij behoefte aan?
Afhankelijk van jouw behoefte kan ik verschillende diensten aan bieden. In een eerste kennismaking kan snel bekeken worden welke behoeften er zijn om dan te bepalen wat het vervolgtraject zal zijn.

De volgende diensten bied ik aan:

Sales training met open inschrijving en in company sales trainingen. Om het leereffect zo groot mogelijk te maken kiest ik er voor om korte trainingssessie te hebben die over meerdere dagen verspreid zijn. Vaak zit hier een paar weken tussen zodat de deelnemers in die tijd aan de slag kunnen met het geleerde.  Dit werkt beter dan bijvoorbeeld één hele lange trainingsdag.
Meer informatie over Sales trainingen vind u op de sales trainingen pagina

Geen Korting geven - Toch verkopen (stefanvanhappen.nl)

Inspirerende lezing op sales vlak. Als gepassioneerd spreker kan ik veel mensen inspireren. Zelf heb ik namelijk veel fouten gemaakt waar diverse toehoorders zich in kunnen herkennen en vele iets van kunnen leren. Door de, voor mij, pijnlijke fouten ben ik gaan zoeken naar hoe je dingen beter kan doen. Zowel in klantgesprekken als bij verzoeken van korting van de klant.
Helaas heb ik in het verleden onnodig opdrachten verloren en tijd verspild bij klantgesprekken door het niet goed te doen. Daarnaast heb ik vaker korting gegeven dan nodig was en veel marge laten liggen.

Lezingen voor diverse doeleinden:
Dit kan voor een korte inspiratie sessie vanaf ongeveer tien minuten tot een half uur zijn. Maar ook een inspirerende speech van 30 tot ongeveer 90 minuten voor (alle) commerciële medewerkers bij een bedrijf of op een congres of seminar voor ondernemers of andere commerciële mensen.

Als jij jouw mensen wil inspireren op het gebied van een goed klantgesprek of hoe ga je om met verzoeken tot korting neem dan vrijblijvend contact op met mij.