Go to Top

Referenties

Stefan van Happen heeft me op een no-nonsense, creatieve en vooral enthousiaste manier weten te trainen/coachen op het gebied van sales! Ik heb meerdere trainingen gehad van hem waar ik veel geleerd heb over het effectief verkopen, waarbij je de klant ook daadwerkelijk helpt en de beste win-win situaties creëert. Hiervoor ben ik Stefan dankbaar en kan hem oprecht aanbevelen!
Giel Boes
Vennoot / ICT Insight
De workshop “met succes meer verkopen” gaf mij direct nieuwe inspiratie en de juiste handvatten! Stefan heeft een prettige manier van presenteren en is betrokken met de deelnemers. Dit mede door de goede voorbereiding voorafgaand van de workshop, waarbij je een vragenlijst invult welke oplossingen jij momenteel aanbiedt en wat jij graag wil leren tijdens deze workshop. Tijdens de workshop leer je dan ook het probleem van jouw opdrachtgever boven tafel te halen en denk je actief mee wat jouw product of dienst van toegevoegde waarde is.
Liza Lembeck
Eigenaar / Absoluut Werving en Selectie
Tijdens de verkoop-trainingworkshop, gebaseerd op de bewezen SPIN techniek heeft Stefan ons door het hele verkoopproces geleid. We hebben de SPIN technieken geoefend en bruikbare tips en trucs geleerd (gebaseerd op de wetenschappelijk onderbouwde SPIN methode) om meer uit onze sales te halen. Het was duidelijk te merken dat Stefan enorm veel ervaring heeft en daarom iedereen bruikbare tips kon geven! Ik ben zeer positief over de workshop. Door het oefenen tijdens de workshop verlopen de gesprekken “in het echt” nu eenvoudiger.
Richard Hempelman
Vennoot / ICT insight
Ik heb met veel plezier de workshop “krachtiger verkopen” gevolgd bij Stefan. Het is gebleken dat hij een veel kennis en ervaring heeft die hij op een plezierige manier weet over te brengen. De gebruikte oefeningen waren zeer nuttig en ook nog eens vertaald naar de individuele situaties. Kortom een leerzame workshop gegeven door een goede trainer.
Eddy van der Kamp
Managing Director / CoolEnergy B.V.
Stefan heeft mij (tijdens zijn workshop Krachtiger Verkopen) vooral geleerd meer de winst voor de tegenpartij (klant) in kaart te brengen. Ik kreeg hier duidelijke handvatten voor. Ik had dit veel eerder moeten doen, dit inzicht geeft rust, overzicht en rendement.
Ben van Sas
Odoa