Go to Top

Sales Trainingen

Sales Trainingen
Afhankelijk van jouw behoefte kunnen er meerdere soorten sales  trainingen aangeboden worden. Daarnaast bied ik trainingen met open inschrijving en in company training.

PPEPP Talk
De PPEPP talk is een belangrijk onderdeel van mijn trainingen / workshops “Krachtiger Verkopen”. Het is een door mij bedachte methode voor consultative selling. Meer informatie over de PPEPP Talk.

Verkopen zonder Korting
In deze training leer je in minder dan een halve dag omgaan met prijsbezwaren zoals: te duur, geen budget, de concurrent is goedkoper, mag er wat van de prijs af e.d.  Je leert hoe je krachtig kan reageren zonder in de verdediging te gaan. Na het volgen van deze training zul je meer marge over houden en alleen nog korting geven als je er iets voor terug krijgt. 

De eerstvolgende Online training Zonder Korting Verkopen start op 19 november 2020. Zie voor meer informatie en om aan te melden de bijlage op www.linkedin.com/in/stefanvanhappen/ 

In company training
Indien u meerdere mensen getraind wil dan is het vaak handiger om een incompany training te doen. Dit bespaart geld ten opzichte van open inschrijving. Ik maak een op maat gemaakte training die aansluit bij de situaties bij jouw bedrijf en jouw klanten. Voor meer informatie neem contact op met Stefan.