Go to Top

Stefan

Stefan van Happen handen 250x229

 

Sales ervaring :
Stefan is na het behalen van zijn ingenieursdiploma gaan werken in een technisch commerciële functie en heeft daarna jaren gewerkt als account manager in technisch georiënteerde bedrijven. Zowel in loondienst als op interim basis. Van koude acquisitie tot onderhandelingen over tarieven bij klanten. Inmiddels heeft hij ruim 16 jaar commerciële ervaring

 


Stefan heeft heel veel ervaring met Technisch Professionals helpen aan opdrachten. Hij leerde ze om de behoefte van klanten goed te achterhalen en kun kwaliteiten sterker naar voren te laten komen. Ook technische bedrijven heeft hij geholpen om klantbehoeften heel helder te krijgen en daar krachtig een oplossing voor aan te bieden. Tevens heeft hij ondernemers geholpen met tariefbesprekingen bij hun klanten.

Na een aantal interim-opdrachten en sales coaching, focust hij zich nu vooral op sales trainingen. Hij doet dat met veel passie.

Gedrevenheid van Stefan:
Stefan helpt graag bedrijven om sterker in hun kracht te staan. Hij vindt het fantastisch als hij zijn klanten helpt aan meer omzet en winst. Hij doet dit door middel van training, coaching, een inspirerende speech of advies.

De focus van Stefan ligt op bedrijven in de techniek verder helpen. Hij heeft namelijk vaak gezien dat die bedrijven fantastische producten en diensten leveren, maar niet goed in staat zijn om dit te verkopen. Terwijl die producten en diensten vaak heel waardevol zijn voor bedrijven. Stefan helpt met veel plezier om te zorgen dat die bedrijven hun producten en diensten beter kunnen verkopen.

Wilt u ook gebruik maken van de gedrevenheid en ervaring van Stefan, neem dan contact met hem op.